Aules d'informÓtica

La UIB, posa a disposició d'alumnes i professors un total de 14 aules d’ordinadors: 12 a Mallorca (11 al Campus i una a Sa Riera), una a Menorca i una a Eivissa. Hi ha 335 ordinadors, dels quals 9 estan equipats amb webcam per als professors poder fer classe online.

Aquestes aules permeten fer-hi la docència que s'hi escau i permeten també als alumnes poder fer les pràctiques que els encomanen. Són gestionades per personal de l'àrea d'Infraestructures del Centre de Tecnologies de la Informació. Les aules d'informàtica tenen assignats sis alumnes col·laboradors de tecnologia que en garanteixen el correcte funcionament.

Independentment del sistema operatiu que en tinguin els ordinadors, són necessàries les credencials (nom d'usuari i clau d'accés) d'UIBdigital per poder accedir-hi. Des de totes les aules d'informàtica, independentment de l'edifici en que es trobin, es pot accedir als escriptoris virtuals de totes les facultats o escoles.

Les aules d'informàtica no disposen d'impressores i les impressions de documents s'envien a les copisteries del Campus o a les consergeries de les seus de Menorca i Eivissa. Totes disposen de connexió a Internet.

Horari de les aules els mesos d'estiu

Subapartats

Preguntes més freqüents (FAQs)