Sol·licitar un projecte

Tercera convocatòria

La convocatòria  comprèn els projectes que es desenvoluparan amb recursos dels Servei d'Aplicacions i Serveis TIC i del Servei d'Infraestructures TIC basant-se amb els terminis, criteris de valoració, el formulari i la documentació de les sol·licituds.

Termini d'entrega de sol·licituds

Fins el 21 d'octubre

Procediment per sol·licitar un projecte

1

Si sou un responsable funcional TIC i juntament amb el seu responsable TIC d'àmbit o els caps dels serveis TIC podeu proposar la sol·licitud (descarregueu-vos la fitxa del projecte i consultar els criteris).

2

Una vegada completada, enviau-la juntament amb la documentació que la complementi, a la direcció del SASTIC, al correu electrònic sastic-direccio@uib.cat.

3

La direcció del SASTIC s'encarregara de presentar-la i valorar-la amb la reunió d'àmbit corresponent.

4

La Comissió de Coordinació de Serveis TIC, seguint els criteris i estratègia TIC definits per la Comissió de Seguiment i Planificació de Serveis TIC, realitzara una valoració dels esforços, pressupost i terminis dels projectes presentats.

5

Tots els projectes es presentaran a la Comissió de Seguiment i Planificació de Serveis TIC que és l'òrgan que els selecciona per a ser executats, o no.

A la finalització del procés, es publicarà la llista dels projectes aprovats a la convocatòria.