Correcciˇ d'exÓmens i proves de la UIB

Es poden corregir els exàmens de tipus test, així com altres proves, mitjançant una lectora de marques òptiques. En la correcció es pot indicar el nombre de preguntes de l'examen, el nombre de possibles respostes, la penalització de les preguntes errònies, etc. El resultat i les estadístiques obtingudes de la correcció es poden lliurar impreses en paper i també en versió digital.

A quin lloc puc demanar els fulls de marques òptiques?

  • Per al Personal Docent i Investigador (PDI):

Es poden aconseguir fulls d'exàmens tipus test de la UIB a les consergeries dels edificis del campus i de les Seus Universitàries. Es recomana recollir-los almenys amb 24 hores d'antelació a la prova.

  • Per a les consergeries:

Les consergeries que necessitin fulls de marques òptiques per a lliurar als seus professors les han de sol·licitar al formulari web indicant el nombre de fulls i el motiu pel qual les necessiten. Les sol·licituds s'han de fer amb tres dies d'antelació.

L'entrega es podrà fer directament al CTI, o bé per correu intern fins a un màxim de 500 fulls, o bé a partir de 1.000 fulls podreu demanar que el Servei de Patrimoni els entregui a la consergeria. En qualsevol cas, ho heu d'especificar quan ompliu el formulari de sol·licitud.

Com puc sol·licitar aquest servei?

Consultau la pàgina de sol·licitud d'aquest servei.

On puc adreçar-me en cas de problemes?

Posau-vos en contacte amb nosaltres mitjançant el formulari de suport.

 

Normativa

Normativa d'ús de la lectora de marques òptiques

La utilització de la lectora de marques òptiques  implica l'acceptació d'aquesta normativa:

  • Per a anul·lar o canviar la data i l'hora de correcció s'ha d'avisar amb 24 hores d'antelació.
  • Per a la correcció s'ha de dur la plantilla amb les respostes correctes ja emplenada i és obligatori que el professor sigui present durant la correcció.
  • S'exigeix puntualitat, per tal de no fer esperar els altres professors.